SZERELEM A KOLERA IDEJÉN-FILM-ZENE ÚJ SHAKIRA DALOKKAL

A Gabriel Garcia Marquez szerelmes történetből készült filmhez Shakira jó néhány dalt irt. Mivel az énekesnő és az iró kölcsönösen kedvelik egymást, ezért maga Marquez kérte fel Shakirat, hogy a filmhez dalokat irjon. Igy készült a lemezre korábbi számai mellett két vadiúj dal, a Hay  Amores és a Despedia.

 

TUDTÁTOK, HOGY...
James képzett énekes?

 

ÚT A VADONBA
Szereplők:Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt
Christopher nemrég diplomázott, és igéretes jövő áll elötte, ám ő ehelyett nekivág Amerikának. Útja a dél-dakotai búzamezőkből Kalifornián keresztül egészen az alaszkai vadonig tartott,és rengeteg emberre volt hatással.
NÉZD MEG, HA szereted az igaz történeten alapuló filmeket és szép tájakat.
MÁR A MOZIKBAN!

 

27 IDEGEN IGEN
SZEREPLŐK:Katherine Heigl, James Marshed, Edward Borns
Jane rendkivülönzetlen,állandóan mások esküvőjének szervezésében segit:mindig csk koszorúslány,de sosem menyasszony. Amikor azonban titkos szerelme mással köti össze az életét, Jane kénytelen elgondolkodni azon, hogy változtatnia kell eddigi életén, amiben hirtelen felbukkan egy kotnyeles riporter is.
NÉZD MEG, HA szereted az esküvőket és a pazar ruhákat.
MÁR A MOZIKBAN!

 

CSAK A TESTEDEN ÁT
SZEREPLŐK: Eva Longoria, Paul Rudd, Jason Briggs, Lake Bell
Amikor a főhős menyasszonyát meggyilkolják, ő magábazuhan, ám "szerencsére" húga gyorsan keritneki egy pszihológust. Sajnos azonban az agyturkász egy gyönyörű nő, akibe főhősünk  nyomban beleszeret. A bonyodalmat az okozza, hogy az elhúnyt menyasszony szelleme úgy érzi: mennyei kötelessége kisérteni és szétválasztani a fiatal szerelmeseket.
NÉZD MEG, HA csiped a szellemeket, no meg Eva Longoriát.
MÁR A MOZIKBAN.

 

MY CHEMICAL ROMANCE- THE BLACK PARADE IS DEAL
Ebben a hónapban jelenik meg az eggyüttes első DVD-je,melynek egyik része a Mexikó városbanrögzitett élő fellépés, más részét pedig egy New-York-i fellépés adja. A DVD-n előrelátólag 23 dal szerepel majd.

 

 SOROZAT
NAGYMENŐK
SZEREPLŐK: Daphne Zuniga, Torrey DeVitto, Sarah Foret
Nemrég kezdték el sugározni a sorozatot, melyben a Kerr család hölgyeinek kalandjai követhetjük nyomon. Az any válása után két lányával egy álmos kisvárosból New Yorkba költözik, ahol mind ő, mind lányai szembesűlnek a beilleszkedés okozta problémákkal: nem indúl könnyen Karen modellélete, Sophie elit gimijében a kirekesztettek közé kerül.
VASÁRNAP DÉLUTÁNONKÉNT AZ RTL KLUBON LÁTHATÓ A SOROZAT.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Oldalmenü
Szavazás
Szerintetek a honlapomra még mi kell?
kép
zene
irás(szöveg)
igy tökéletes
sokminden
Naptár
Diavetítő